Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šernų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šeškų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šiaulių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šilauogių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Širvintų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g fermentinio sūrio 50 g Rokforo sūrio 150 g česnakinio lydyto sūrio 2 šaukštai minkšto sūrelio 1/2 raudonosios paprikos 100 g maltų graikiškų riešutų 100 g virtų špinatų
(Špinatai)
Gaminimas: Visą sūrį du kartus sumalti ir išmaišyti, kad išeitų vientisa masė. Dalimis dėti sūrelį (jeigu masė per skysta, jo gali būti mažiau). Ant permatomos plėvelės maisto produktams stačiakampiu 0,5 cm storiu išskleisti sūrio masę, ant viršaus sudėti
špinatus. Papriką supjaustyti 1 cm juostelėmis ir išilgai išdėlioti palei vieną sūrio masės šoną. Masę suvynioti pradedant nuo to šono, kur išdėliota paprika (vyniojant nuimti plėvelę). Vyniotinį išvolioti maltuose riešutuose ir įdėti į šaldytuvą. Pjaustyti stipriai atšaldytą,
verdančiame vandenyje pamirkytu peiliu, 1 cm storumo riekelėmis. Sudėti į pusdubenį ir patiekti kaip užkandį.
|
|
|
|
|