Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žygimanto Augusto g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Žirgų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Žuvėdrų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Žuvinto g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
A. Mickevičiaus g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg virtos veršienos 1 l veršienos sultinio 1,5 šaukšto želatinos 100 g grietinėlės druskos pipirų 3-4 ridikėliai
Gaminimas: Želatiną išbrinkiname 1 stiklinėje šalto
sultinio, ištirpiname ir sumaišome su visu sultiniu. Virtą veršieną sumalame, įberiame prieskonių, įmaišome grietinėlės, sultinio, išmaišome ir suvynioję į pergamentinį popierių ar polietileną sustingdome veršienos vyniotinį (dešrą). Sušaldytą masę išvyniojame, supjaustome griežinėliais.
Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis sustingsta, sudedame mėsos ir ridikėlių griežinėlius, supilame visą sultinį ir laikome šaldytuve apie 3-4 val. Prieš patiekdami formą palaikome šiltame vandenyje, išverčiame, papuošiame svogūnų laiškais, ridikėliais,
marinuotais agurkais. Tinka majonezo padažas.
|
|
|
|
|