Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Verkių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Versekos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Verslo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Versmių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Veržuvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g duonos 4 šaukštai sviesto 800 g voveraičių 2 porai druskos
Gaminimas: Duoną be plutos supjaustytkite 0,5 cm storio, 3-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepkite ant
sviesto. Smulkiai supjaustytus grybus ir porus apkepkite 10 minučių, pasūdykite. Patiekdami ant duonos sudėkite dalį grybų, kitus grybus sudėkite šalia . Papuoškite petražolių lapeliais. Pagaminimo laikas: 20 min.
|
|
|
|
|