Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bartų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bertužių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Beržų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bijotės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Birštono g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g fermentinio sūrio 50 g Rokforo sūrio 100 g grietininio sūrelio 100 g lydyto sūrelio 2 šaukštai ožkos pieno sūrelio 2 šaukštai maltos saldžios paprikos 2 šaukštai maltų graikiškų
riešutų 2 šaukštai kapotų krapų 2 šaukštai kapotų svogūnų laiškų 2 šaukštai kapotų petražolių lapelių
Gaminimas: Visą sūrį du kartus gerai sumalti mėsmale ir gerai išmaišyti. Daryti graikiško riešuto dydžio rutuliukus (jeigu masė skystoka, būtina ją atšaldyti). Į
tris dubenėlius atskirai suberti papriką, riešutus ir žalumynus. Rutuliukus padalyti į tris dalis: vienus apvolioti paprikoje, antrus - riešutuose, trečius - kapotuose žalumynuose. Rutuliukus išdėlioti pusdubenyje. Tiekti kaip užkandį.
|
|
|
|
|