Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Lozoraicio slapyvardis,
Puosnus liturginis kataliku diakono drabuzis,
Valstybes valdymo forma, kai auksciausioji valdzia priklauso monarchui,
Rusijos karinis laipsnis, ivestas 17a. pabaigoje artileristams, tarnavusiems prie mortyru ir haubicu,
Dabartinio ekonomikos mokslo metodas, nustatantis optimalia elgsenos strategija, kai susiduriama su konfliktinemis situacijomis,
Alyvų g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Draugystės g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Kalno g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Kaštonų g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Lakštingalų g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg veršienos 200 g kiaulienos šoninės 250 g šparaginių pupelių 10 juodųjų alyvuogių 2 skiltelės česnako Druskos Pipirų
Gaminimas: Veršieną įtriname druska,
pipirais, susmulkintu česnaku, suvyniojame ir 12 val. laikome šaltai. Šparagines pupeles apverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsusias pupeles ir alyvuoges juosta sudedame ant išklotos mėsos vidurio. Susukame vyniotinį. Jo viršų apvyniojame labai plonai supjaustytos kiaulienos šoninės
juostelėmis. Pabarstome druska, pipirais. Galima kepti ir mažyčius vyniotinukus. Tada visus komponentus reikia susmulkinti. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje. Galime valgyti ir karštą, ir šaltą.
|
|
|
|
|