Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Lelijų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Liepų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Ligoninės g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Liuteronų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 3 svogūnai 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) 3-4 žirneliai karčiųjų pipirų 3-4 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 1 lauro lapas (Lauro
lapas) gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas) 0,5 stiklinės razinų 1 stiklinė balto vyno 0,5 šaukštelio cukraus 1 apelsinas petražolių
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir supjaustyti gabalėliais. Užvirti 1/2 stiklinės vandens su cukrumi
ir prieskoniais uždengtame puode. Kai marinatas įgaus stiprų aromatą, perkošti, supilti vyną ir vėl užvirti, suberti nuplautas razinas ir ataušinti. Svogūną supjaustyti žiedeliais ir nuplikyti. Silkę ir svogūnus sluoksniais sudėti į stiklainį, užpilti marinatu ir 12 val. palaikyti
šaldytuve. Patiekiant puošti svogūnais, razinomis, apelsino skiltelėmis ir petražolėmis.
|
|
|
|
|