Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pupojų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g sūdytos silkės 0,75 stiklinės pieno 2 vyniniai obuoliai (Obuolys) 0,5 stiklinės pomidorų sulčių 2-3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio mairūno (Kvapusis
mairūnas) cukraus pipirų druskos
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu
ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies. Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
|
|
|
|
|