Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
handytarife,
knieprothese en vallen,
team steffen,
grüne karte unfallmeldung,
anine bing knokke,
strom ver,
eurostar red route,
benefia.plac,
2024-250=,
vvd,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antavilių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antano Tumėno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antano Maceinos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antano Gudaičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 virtas viščiukas 2 puodeliai šeri vyno (puodelis - 250 ml) 1 šaukštelis imbiero sulčių 1 šaukštas sojos padažo 0,5 šaukštelio sezamo aliejaus
Gaminimas: Išimkite virto viščiuko
kaulus ir supjaustykite mėsą į plonus griežinėlius. Užpilkite gabaliukus šeriu ir pamaišykite. Palikite 2 val. pastovėti, apversdami griežinėlius kartą ar du. Nusausinkite, išsaugodami šerį. Tuo tarpu išsunkite imbiero sultis, tada gerai išmaišykite jas su sojų padažu, sezamo
aliejumi ir puodeliu nupilto šerio. Išdėliokite viščiuko gabaliukus lėkštėje. Prieš patiekdami užpilkite paruoštu padažu.
|
|
|
|
|