Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
crm be,
???,
flashback aktuella ämnen,
??? ??,
allianz versicherung,
prisipazinti,
????t2?????,
49 30 403673001,
travel insurance,
hln,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vandens blusa,
Pagal krikscionybes tradicija yra sios teologines dorybes: tikejimas, viltis ir .....,
Koks paukstis simbolizuoja treciaji svenciausios trejybes asmeni? sventaja dvasia,
Zmogus, isdaves savo paziuras, isitikinimus, idealus, susidejes su priesais,
Augalai ir gyvunai, gyvenantys sausose vietose (stepese, dykumose) ,
Tytuvėnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tolivardžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tolminkiemio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Topolių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Totorių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 keptos duonos riekelės 3 šaukštai margarino 6 dešrelės 1 stiklinė alaus 3 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio 1 trynys 1/2 šaukštelio cinamono miltelių
(Cinamonas) druskos
Gaminimas: Alų, sūrį, cinamoną ir trynį ištrinti iki lygios masės. Paskaninti druska. Duonos riekeles iš abiejų pusių patepti margarinu, apkepinti ir sudėti ant kepimo skardos. Dešreles nulupti, kiekvieną perpjauti pusiau. Po 2 puseles sudėti ant
skrebučio, apipilti padažu ir 10-15 min. kepinti karštoje orkaitėje. Patiekti su alumi.
|
|
|
|
|