Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltukas, S. Mackelos įmonė,
Šaltukas, Gamybinės-Paslaugų Vildiva Baras,
Šaltukas, Baras, Vildiva,
Šaltukas, A. Tilviko ir J. Tilvikienės TŪB,
Saltorė, E. Štikono įmonė,
Turmanto g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Valstiečių g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Vilniaus g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Vytauto g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Vytauto skg., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 vidutinio dydžio porų 0,25 stiklinės aliejaus Padažas: 0,75 stiklinės tirštos grietinės 2 šaukštai citrinos sulčių 2 šaukštai sukapotų žalių petražolių šviežiai maltų
pipirų druskos
Gaminimas: Porus nuvalyti, nupjauti šaknis ir viršutinę žalių lapų dalį, gerai nuplauti. Sudėti 10 min. į dubenį su šaltu vandeniu, vėl nuplauti ir apdžiovinti. Aptepti aliejumi. Kepti grilyje vartant ir kartkartėmis tepant aliejumi, kol
apskrus. Dubenyje išmaišyti grietinę, citrinos sultis, druską ir pipirus, sudėti iškeptus porus taip, kad grietinė juos pridengtų ir palikti 2-3 val. kambario temperatūroje. Patiekti papuoštus žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|