Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kataliku ir staciatikiu kunigas, turintis teise laikyti misias,
Platus, ilgas drabuzis, kirptas iskart su ilgomis rankovemis, kuri nuo II a. pr. Kr. devejo senoves graikai ir romenai,
Konservu dezutes dangtelio issiputimas (del senumo) ,
Jureiviu gyvenamoji patalpa laive,
Mokslas, tiriantis ivairiu zemes pavirsiaus tasku laisvojo kritimo pagreiti, jo matavimo metodus ir prietaisus,
Saulėgrąžų g., Noriškių k., Plungės r. sav.,
Babrungo g., Nugarių k., Plungės r. sav.,
Malūno g., Nugarių k., Plungės r. sav.,
Piliakalnio g., Nugarių k., Plungės r. sav.,
Šiaulių Plento g., Nugarių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai sezamo sėklų 450 g šviežių pupelių daigų, gerai nuplautų ir nusausintų 3 skiltelės česnako, susmulkintos 2 svogūnėliai, susmulkinti imbiero šaknis (apie 2,5 cm), nulupta ir
susmulkinta 2 šaukštai sezamo aliejaus 0,3 puodelio sojų padažo 2 šaukštai obuolių acto 1 šaukštelis Mirin (saldaus ryžių vyno) 2 šaukšteliai rudo cukraus
Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 150 C temperatūros. Apkepinkite sezamo sėklas, paskirstę jas
kepimo skardos dugne. Kepkite 12-16 minučių, dažnai pamaišydami, iki jos taps auksinės spalvos. Sėklas galima apkepinti iš anksto ir saugoti jas sandariame inde. Sudėkite pupelių daigus į didelį karščiui atsparų indą ir padėkite šonan. Ant nedidelės ugnies uždėkite vidutinio dydžio keptuvę,
apkepkite aliejuje česnaką, svogūnėlius ir imbierą 2-3 minutes, iki jie suminkštės. Sudėkite likusius produktus, padidinkite ugnį iki vidutinės, užvirinkite mišinį ir virkite neuždengtą 1 minutę, kad truputį sumažėtų skysčio. Supilkite verdantį užpilą ant pupelių daigų, gerai išmaišykite,
tada uždenkite indą ir padėkite salotas į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekdami išmaišykite vėl.
|
|
|
|
|