Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lanko g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Lūžų g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Mėtų g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Mozūrų g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Paparčių aklg., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g svogūnų 3 šaukštai sviesto 4 riekelės prancūziško batono 1,5 l. daržovių arba mėsos sultinio Šaukštas miltų 50 g tarkuoto parmezano sūrio pagal skonį
druskos Pipirai
Gaminimas: Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir
kepinkite dar apie 10 minučių. Į puodą lėtai supilkite sultinį, įberkite pipirų ir druskos. Virkite apie 20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste Sriubą išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po prancūziško batono riekelę,
apibarstytą tarkuotu parmezano sūriu. Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys.
|
|
|
|
|