Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laukų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Lazdynų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Lelijų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Lelijų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Liepų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6-8 porcijoms 1 kg neriebios kiaulienos, 200 g konjako, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Gaminimas: Kiaulieną supjaustyti porcijiniais gabalėliais, pasūdyti, pabarstyti
pipirais, užpilti konjaku ir palikti marinuotis 3-4 valandoms. Pasimarinavusią kiaulieną apkepti aliejuje ir tiekti su pasirinktu garnyru. Taip marinuota mėsa bus labai minšta ir skani :)
|
|
|
|
|