Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pienių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pievų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pijų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pikutiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės pr., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g menkės filė 1 avokadas 0,5 citrinos 150 ml grietinėlės 50 g parmezano sūrio Petražolės Krapai Druska Juodieji pipirai
Gaminimas: Menkių filė nuplaukite,
nusausinkite ir supjaustę gabalėliais apie 7 minutes pavirinkite pasūdytame vandenyje. Išgriebę gerai nuvarvinkite ir palikite, kad atvėstų. Avokadą perpjaukite pusiau, kaulą išimkite ir nulupę žievę supjaustykite skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis ir atsargiai sumaišykite su žuvimi.
Prieskonines žoleles susmulkinkite. Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę. Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Suberkite smulkintus krapus ir petražoles, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais.
Apliekite salotas. Tiekdami puoškite krapų ir petržolių šakelėmis.
|
|
|
|
|