Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaštonų g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Orelių g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Panevėžio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Pirties g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Pumpėnų g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 l daržovių sultinio 25 g sviesto 3 v. š. alyvuogių aliejus 300 g dilgėlių (tinka ir špinatai) 350 ryžių 5 v. š. balto vyno 200 ml grietinėlė 40 g parmezano
sūrio
Gaminimas: Dilgėles smulkiai supjaustyti. Sultinį užvirti. Kitame inde ištirpinti sviestą su aliejumi, sudėti dilgėles ir ant mažos kelias minutes maišant pakepti. Suberti ryžius, maišant pakepti, kol pasidengs riebalais. Supilti vyną ir pakepti kol išgarus. Tada po truputį
įpilti sultinio ir kepti maišant, kol ryžiai jį absorbuos, tada vėl truputį sultinio ir vėl maišyti, taip kartoti, kol ryžiai bus beveik minkšti. Supilti grietinėlę, pakaitinti kol ryžiai suminkštės, nukelti nuo ugnies, įmaišyti sūrį ir palikti dvi minutes pastovėti prieš tiekiant.
|
|
|
|
|