Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilties takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Vingio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Vyšnių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Vytauto g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Vytauto skg., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žuvis 2 svogūnai 1 morkos Petražolės 1 v. š. razinų 1 a. š. medaus 0,5 citrinos Druska Juodieji pipirai 2 v. š. aliejaus 2 v. š.
alaus
Gaminimas: Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus,
supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.
|
|
|
|
|