Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Virgalės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Viršučių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Viršutynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Virvių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Viržių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g kopūstų 1 svogūnas 2-3 ridikėliai 1 morka 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas acto Druskos ir pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Kopūstus, ridikėlius, svogūną ir
morką susmulkinti. Daržoves sumaišyti ir apšlakstyti aliejumi ir actu. Salotas pagardinti pieskoniais. Viską išmaišyti. Skanaus :-)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kopūsto 1 nedidelė morka 1 nedidelis svogūnas žali krapai keli šaukštai aliejaus, arba majonezo žiupsnelis druskos baltieji pipirai
Gaminimas: Daržoves sutarkuoti
burokine tarka, pridėti druskos, krapų, šiek tiek pipirų, bei užpilti keliais šaukštais aliejaus, ar majonezo ir išmaišyti. Aš naudojau moliūgų aliejų, jis salotas tamsina, bet yra labai sveikas.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kopūstų 50 gramų kedro riešutų 2 didelės skiltelės česnako, nulupto ir susmulkinto Druskos ir pipirų pagal pageidavimą 3 šaukštai razinų 2 šaukštai balzaminio
acto
Gaminimas: 2-3 porcijos. Susmulkinti kopūstą. Rieštutus pakepinti keptuvėje ant sviesto. Suberti česnaką ir pakepinti dar 1 minuutę. Suberti kopūstus ir vis pamaišant kaitinti apie 5 minutes. Kad nesviltų ir nereikėtų daugiau aliejaus aš sviesto (nebūtų labai
riebu), įpilkite šiek tiek vandens. Troškintus kopūstus išimkite į lėkštę, sumaišykite su razinomis, actu ir prieskoniais. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams,
jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g džiovintų jūros kopūstų 5 šaukštai sėmenų aliejaus 0,5 citrinos 1 pekino kopūstas 1 skiltelė česnako 1 pundelis kalendros 1 gūželė paprastų salotų Druska ir juodieji pipirai
pagal skonį
Gaminimas: Jūros kopūstus užpilkite vandeniu, kad apsemtų ir palikite 3-4 valandoms. Po to nusausinkite. Bus galima valgyti. :) Pekino kopūstą, kalendrą ir salotas susmulkinti. Jūros kopūstus sumaišyti su pekino kopūstu, kalendra ir salotomis. Įspausti
česnako ir citrinos sulčių. Viską išmaišyti su aliejumi. Galima paskaninti prieskoniais. Aš dėjau tik druskos ir pipirų.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g kopūstų 100 g raudonųjų kopūstų 100 g žiedinių kopūstų 1 obuolys 1 skiltelė česnako 1 šaukštas alyvuogių aliejaus Žiupsnelis druskos
Gaminimas: Kopūstus
supjaustyti. Žiedinius kopūstus pavirti verdančiame vandenyje 3-4 minutes. Obuolį sutarkuoti. Česnako skiltelę sugrūsti. Viską išmaišyti. Salotas pagardinti druska ir alyvuogių aliejumi.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2,5 kg šviežių kopūstų 3 morkos 150 g cukraus 200 ml augalinio aliejaus 1 litras virinto vandens 200 ml acto (aš naudojau baltą vyną) 3 šaukštai druskos 4 skiltelės
česnako
Gaminimas: Sutarkuokite kopūstus ir morkas. Sutarkuotas daržoves sudėkite į puodą. Kopūstus ir morkas išmaišykite su cukrumi ir druska. Dar kartą permaišykite kopūstus su aliejumi ir actu/vynu. Į puodą suberkite smulkiai supjaustytus česnakus ir užpilkite
vandeniu. Kopūstus suslėkite t.y. uždėkite ant kopūstų apverstą lėkštę, tokią, kuri uždengtų kopūstus ir ant lėkštės uždėkite 0,5 litro pilną stiklainiuką majonezo ar uogienės. Palaikykite kopūstus kambario temperatūroje 3-4 valandas ir galite valgyti. Skanesni kopūstai būna po
paros. Tiesa, puodas, į kurį sudėjau kopūstus, buvo 6 litrų talpos.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 galva kopūsto 3 agurkai 2 paprikos 1 pundelis petražolių, krapų, svogūnų laiškų Druskos ir pipirų 4 šaukštai citrinos sulčių 50 ml aliejaus
Gaminimas: Sutarkuokite
arba supjaustykite nedidelę kopūsto galvą. Susmulkinkite agurkus, papriką, petražoles, krapus, svogūnų laiškus. Viską pabarstykite druska, pipirais, užpilkite citrinos sulčių ir aliejaus. Gerai išmaišykite. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600-800g kopūsto 120 g grietinės Druskos pagal skonį 1 pundelis krapų
Gaminimas: Supjaustykite kopūstus. Krapus sukapokite. Viską išmaišykite su druskyte ir
grietine. Labai skanios salotos. Pagrindinis garnyras prie mėsos ir žuvies. :)
|
|
|
|
|