Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rytinio Kelio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
S. Biržiškio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
S. Gaudėšiaus g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Saulėtekio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Slėnio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 20 vaflių lakštų 50 g razinų 50 g džiovintų abrikosų kokoso drožlių 100 ml brendžio 4 kiaušinių tryniai 4 šaukštai miltų 100 g sviesto 0,5 l pieno 500 ml
grietinėlės 150 g cukraus nutarkuota citrinos žievelė
Gaminimas: Razinas ir abrikosus nuplaukite verdančiu vandeniu, abrikosus susmulkinkite, užpilkite brendžiu ir 30 min. palaikykite. Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir grietinėle. Pieną užvirinkite, tada nuolat
maišydamos į jį supilkite trynių ir cukraus masę. Tada nukelkite plakinį nuo ugnies, kiek ataušinkite ir įmaišykite nutarkuotą citrinos žievelę bei lydytą sviestą. Kiekvieną vaflio sluoksnį aptepkite kremu, apibarstykite nuvarvintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu,
puoškite kokosų drožlėmis, likusiais džiovintais vaisiais ir 12 val. padėkite į šaldytuvą.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakuotės vaflių 300 g juodojo šokolado 150 g sviesto 0,5 stiklinės pieno 200 g vanilės chalvos 3 v. š. cukraus 1 - 2 v. š. brendžio Rieutų, viršui
pabarstyti
Gaminimas: Šokoladą smulkiai sulaužykite, vanilės chalvą sutrupinkite, sviestą supjaustykite gabaliukais. Į puodą supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Kaitinkite, kol sviestas pradės tirpti. Tada sudėkite laužytą šokolądą, sutrupintą chalvą ir kaitinkite ant
mažos ugnies, nuolat maišant, kol gausis vienalytė masė. Baigiant, pilti brendžio ir dar šiek tiek pakaitinti. Masei kiek ataušus, pertepti vaflių lakštus, gražiai aptepti viršų, pabarstyti smulkintais ir skrudintais riešutais. Tortuką padėti į šaldytuvą sustingti. Jeigu darant pertepimą
masė pernelyg sukietėją, ją galite vis pakaitint ir toliau tepti. Skanaus!
|
|
|
|
|