Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyturių g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Žaldokynės g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Žemynos g., Juodpetrių k., Tauragės r. sav.,
Medeinos g., Kasbarynų k., Tauragės r. sav.,
Parko g., Kasbarynų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kiaušinių tryniai 5 kiaušinių baltymai Druska, truputį Cinamonas, truputį Vanilinis cukrus, truputį 0,5 citrinos žievelės 50 g sviesto 180g cukraus 100 g juodo
šokolado 100 g kvietinių miltų 100 gsmulkintų migdolų 100 g migdolų dribsniai
Gaminimas: Orkaitę įkaitinkite iki 190 C temperatūros. Trynius ištrinkite (išsukite) iki baltumo kartu su 90 g. cukraus, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Sviestą išlydykite ir
atvėsinkite. Į baltymus suberkite likusį cukrų ir išplakite iki standžių putų. Baltymų masę padalinkite į keturias dalis, vienądalį sumaišykite su tryniais, supilkite išlydytą sviestą, miltus, migdolus, šokoladą ir išmaišykite. Į šią masę atsargiai, po truputį pilkite likusius išplaktus baltymus.
Tešlą supilkite į formą ir kepkite 50 min. Paruoškite šokoladinį glajų, juo papuoškite atvėsintą kepinį, apibarstykite skrudintais migdolų dribsniais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 0,5 stiklinės cukraus 3 šaukštai pieno 0,5 pakelio vanilinio cukraus kepimo milteliai kakava 2 stiklinės miltų, citrinų skonio
aromatas cukraus pudra
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilti pieno, miltų, kepimo miltelių. Įpilame truputį citrinų skonio aromato ir išmaišome. Vėliau atskiriame tešlą į 2 dalis. Į viena dalį dedame kakavos ir išmaišome. Viską supilame į
riebalais išteptą formą. kepti tol, kol gražiai paskrus apie 180 C temp. Skanaus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g aliejaus 300 g cukraus 8 kiaušiniai 200 g tarkuoto šokolado 300 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 200 g maltų migdolų 250 ml pieno Glajui: 400 g tamsaus
šokolado 50 g migdolų drožlių
Gaminimas: Išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome pieną, o po to aliejų, sutarkuotą šokoladą, migdolus ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą sudedame į kepimo formą. Įkaitiname orkaitę iki 175° C laipsnių. Kepame apie 1
valandą. Iškepusį ir atvėsusį pyragą aptepame ištirpintu šokoladu ir apibarstome migdolais.
|
|
|
|
|