Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g paukštienos filė 4 avokadų 200 g ilgagrūdžių ryžių 200 g šviesių besėklių razinų 4 v. š. susmulkintų svogūnų laiškų 8 v. š. apelsinų sulčių 100 g išlukštentų saulėgrąžų
sėklų 4 v. š. sojų padažo 4 a. š. susmulkintos imbiero šaknies
Gaminimas: Razinas užpilkite apelsinų sultimis ir palikite pusvalandžiui. Tuomet kaitinkite iki užvirimo, bet neleiskite užvirti. Išvirkite biriuosius ryžius ir atvėsinkite. Paukštienos filė apkepinkite
keptuvėje, atvėsinkite ir susmulkinkite. Avokadus perpjaukite išilgai ir išėmę minkštimą padarykite „krepšelius“. Sumaišykite ryžius, avokadų minkštimą, razinas, susmulkintus svogūnų laiškus, paukštieną, saulėgrąžas, imbierą ir sojų padažą. Pabarstykite druska ir pipirais pagal
skonį. Avokadų puseles pripildykite paruošta mase ir kepkite 15 min. iki 190° įkaitintoje orkaitėje.
|
|
|
|
|