Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vienybės g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Vilties g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Vingio g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Vyšnių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Vytauto g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 (1,3 kg) viščiukas 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis druskos 2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų 4 šaukštai sezamų 375 ml raudonojo vyno 1 svogūnas 400 g pievagrybių 125
ml grietinės
Gaminimas: Viščiuką supjaustyti į 8 dalis. Kiekvieną gabaliuką nuplauti ir nusausinti popierine servetėle. Viščiuko gabaliukus apvolioti miltų, druskos ir paprikų miltelių mišinyje, dėti į gilų keptuvą ir apkepti iš visų pusių su aliejumi, kol gražiai
pagels. Užpilti vynu ir 25 minutes troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais vištieną apversti. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvą su vištiena. Grybus nuvalyti, nuplauti (jei reikia), kepurėles ir kotelius supjaustyti griežinėliais ir suberti į keptuvą likus 5
minutėms iki troškinimo pabaigos. Padažui troškinimo metu išsiskyrusias sultis sumaišyti su grietine ir pasūdyti. Prieš patiekiant vištieną užpilti paruoštu padažu bei sezamais.
|
|
|
|
|