Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Puodžių k., Varėnos r. sav.,
Grūdos g., Puvočių k., Varėnos r. sav.,
Merkio g., Puvočių k., Varėnos r. sav.,
Sodų g., Radyščiaus k., Varėnos r. sav.,
Beržų g., Rakų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g saliero gumbo 1 skiltelė česnako 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 125 ml baltojo vyno 0,75 l pomidorų sulčių 1 lauro lapas 1 šaukštelis sultino miltelių 100 g
porų 4 šaukštai petražolių
Gaminimas: Nulupti salierą, nuplauti ir supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Nuluptą česnako skiltelę supjaustyti mažais kubeliais. Salierų šiaudelius kartu su česnaku pakepinti gilioje keptuvėje su sviestu, kol suminkštės. Daržoves
keptuvėje apibarstyti miltais, išmaišyti, supilti vyną, pomidorų sultis, įdėti lauro lapelį ir suberti sultinio miltelius. Pavirti. Porą supjaustyti plonais griežinėliais. Likus minutei iki virimo pabaigos, porus suberti į sriubą, pagardinti druska ir pipirais. Lauro lapelį ištrauktiir
viską sutrinti su blenderiu. Apiberti petražolėmis ir iškart patiekti.
|
|
|
|
|