Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevų g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Paupio g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Pušyno g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Ežero g., Didžiasalio k., Vilniaus r. sav.,
Filaretų g., Didžiasalio k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 - 5 virtos bulvės 2 kiaušiniai 2 šaukštai miltų šaukštas grietinės riebalų kepimui druskos Padažui: 30 g džiovintų grybų šaukštas miltų 50 g margarino stiklinė grybų
sultinio svogūnas druskos
Gaminimas: Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų
grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2 vai. mirkomi šiltame vandenyje. Paskui tame pačiame vandenyje ir išverdami. Miltai pakepinami margarine, praskiedžiama karštu grybų sultiniu ir truputį pakaitinama, paskui sudedamas pakepintas susmulkintas svogūnas, šiaudeliais supjaustyti grybai ir
viskas dar pakepinama, pasūdoma. Bulvių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|