Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Nendrių g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Paberžės g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Paparčių g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g mažų miltingų bulvių 150 g miltinio cukraus 5 kiaušinių tryniai 5 kiaušinių baltymai 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės druskos 1 šaukštelis romo 25 g manų
kruopų sviesto džiūvėsėlių žiupsnelis miltinio cukraus
Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti, sugrūsti, uždengti drobule ir atvėsinti. Miltinį cukrų, trynius, citrinos žievelę, druska ir romą išsukti iki kremo konsistencijos. Suberti manų kruopas, suversti sugrūstas
bulves ir gerai išminkyti. Kepimo formą iškloti aliuminio folija, kraštus gerai išlyginti, ištepti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais ir atšaldyti. Baltymus išplakti iki standumo, įmaišyti į paruoštą tešlą. Tešlą sukrėsti i formą, viršų išlyginti. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti
pyragą uždengti kepimo popieriumi, kad neapsviltų. Kepti 20 - 30 minučių, 175 C.
|
|
|
|
|