Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saldus ciulpiamas konditerinis gaminys,
Saldus gerimas is virtu vaisiu,
Saldus milteliai,
Saldus patiekalai, vaisiai, uogos arba saldumynai, kuriais baigiami pietus,
Saldus, miltingas, egzotinis vaisius,
Liepkalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liepto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liepų al., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lietaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lietaviškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gr triušienos 2 šaukštai kiaulės taukų 3 svogūnai 2 stiklinės sultinio 2 morkos 2 šaukštai pomidorų padažo 1 stiklinė ryžių Druska Juodieji
pipirai
Gaminimas: Nuplauta, nedideliais gabalais sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. Pusiau ištroškinus sudedamos supjaustytos riebaluose pakepintos
prieskoninės daržovės ir kepti orgaitėje. Patiekti su ryžiais.
|
|
|
|
|