Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Kelininkų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Kęstučio g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Klonio g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Kovo 8-osios g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g veršienos išpjovos 70 ml baltojo vyno 60 ml aliejaus 2 citrinos 2 skiltelės česnako šaukštas stambiai maltų juodųjų pipirų druskos petražolių
papuošti
Gaminimas: Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei
pipirus. Veršieną sudedame į marinatą, padedame šaltai ir marinuojame apie 24 valandas. Mėsą nusausiname ir pabarstome druska. Kepame grilyje 15-20 minučių, pašlakstydami marinatu. Kiekvieną porciją papuošiame petražolės šakele. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|