Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gojaus g., Naujųjų Elmininkų k., Anykščių r. sav.,
Jaunimo g., Naujųjų Elmininkų k., Anykščių r. sav.,
Kalnų g., Naujųjų Elmininkų k., Anykščių r. sav.,
Šilelio g., Naujųjų Elmininkų k., Anykščių r. sav.,
Trako g., Naujųjų Elmininkų k., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (1,5 kg) 1 česnako skiltelė 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio pipirų 2 šaukštai aliejaus 200 g šparaginių pupelių 200 g žaliųjų žirnelių 250 g špinatų 4
pomidorai 2 šaukštai sviesto 4 šoninės griežinėliai 2 šaukštai fermentinio sūrio 2 šaukštai džiūvėsėlių
Gaminimas: Viščiuką supjaustyti į 4 ar 8 dalis. Nuluptą česnaką sutrinti su druska ir sumaišyti su pipirais. Viščiuką įtrinti šiuo mišiniu, odelę aptepti
aliejumi. Daržoves nuvalyti ir nuplauti. Šparagines pupeles ir žirnelius atskirai pavirti po 5 minutes 2 l pasūdyto vandens. Špinatus nuplikyti verdančiu vandeniu. Apvirtas daržoves nulieti šaltu vandeniu, špinatus nuspausti. Pomidorus perpjauti pusiau, išskobti, įdaryti
žirneliais ir dėti į riebalais išteptą skardą. Pridengti aliuminio folija. Šparagines pupeles surišti šoninės griežinėliais. Iš špinatų suformuoti “lizdelius”, į juos priberti tarkuoti sūrio, džiūvėsėlių ir sviesto drožlių. Viščiuką kepti skardoje. Kai liks 10 minučių iki
kepimo pabaigos, į skardą sudėti šparaginių pupelių ryšelius ir špinatų “lizdelius”. Tuo pat metu orkaitėje pakainti žirneliais įdarytus pomidorus.
|
|
|
|
|