Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senuju burlaiviu pirmgalio papuosalas, alegorines figuros, susietos su laivo pavadinimu,
Lietuvos moteru krepsinio lyga,
Koks JAV miestas yra vadinamas Mazaja Havana,
Vienos valstybes istaiga kitos valstybes teritorijoje konsuliniams santykiams palaikyti,
Zmogaus bei visuomenes veiklos produktai, jos formos ir sistemos, kuriu funkcionavimas leidzia kurti, panaudoti ir perteikti materialines ir dvasines vertybes,
Beržų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Birutės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Brazdeikių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Brėvikių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Brėvikių skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 žalios bulvės 2 svogūnai 50g margarino 300g faršo Morka 4 porai 2 šaukštai pomidorų tyrės 0,5 l vandens Žiupsnelis mairūno Druska Gaminimas: Bulvės ir porai supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai
sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, užberiama druskos, mairūno, įpilama 0,5 l karšto vandens ir, sandariai
uždarius, 20- 25 min. troškinama ant silpnos ugnies. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.
|
|
|
|
|